2013.06.05. DirecteAlcoi. (Torró: “La desprotecció de la Serra d’Alfaro és fruit de la negligència del Consell”)

Directe Alcoi 5 de junio de 2013   

Torró: “La desprotecció de la Serra d’Alfaro és fruit de la negligència del Consell”

De directealcoi junio 5, 2013

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida, Lluís Torró, ha explicat aquest matí que la desprotecció d ela Serra d’Alfaro per part del TSJ de la Comunitat Valenciana (que permet la construcció d’un parc eòlic molt contestat per la ciutadania) és fruit de “la negligència i la mala fe del Consell. D’altra manera no s’entén; en primer lloc, que no hagen acomplit els requisits de donar audiència a l’empresa; en segon lloc, que no hagen presentat el recurs corresponen en temps i forma davant el TSJ de la Comunitat Valenciana i, en tercer lloc, que hagen ocultat la informació als ajuntaments afectats i a les veïnes i veïns”.

Torró assegura “no entendre en absolut la deixadesa amb que ha actuat la Conselleria, permetent l’anul·lació de la declaració de Zona d’Especial Protecció per a les Aus. Al final haurem de sospitar que hi ha alguna cosa més perquè si només es tractés d’un error no hagueren ocultat la informació durant mesos”.

El portaveu adjunt de la formació d’esquerres anuncia que presentarà un seguit de preguntes a Isabel Bonig (consellera d’infrastructures, territori i medi ambient) per tal de conèixer quin ha estat la gestió de la seua conselleria: “Com ha estat possible aquesta desídia en la gestió i com pensa solventar el problema”.

El diputat d’esquerres assegura que “encara hi ha temps per aturar una intervenció que seria definitiva a la Serra d’Alfaro. El Consell ha de recórrer al Suprem la decisió del TSJ i, de tota manera, si es tracta d’un error de formes en la tramitació de la ZEPA, l’expedient es pot tornar a iniciar amb la seguretat, aquesta vegada, de complir escrupolosament la legalitat”.

“Si no actua ràpidament el Consell –diu Torró– haurem d’entendre que el PP recolza els interessos de la multinacional i no els interessos dels veïns i veïnes i el patrimoni del conjunt del País Valencià”.

http://directealcoi.wordpress.com/2013/06/05/torro-la-desproteccio-de-la-serra-dalfaro-es-fruit-de-la-negligencia-del-consell/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s