2013.06.07.Avui. (Es reclama al Consell que presente un recurs davant del Tribunal Suprem per salvar la Serra d’Alfaro)

Avui 7 de junio de 2013

Es reclama al Consell que presente un recurs davant del Tribunal Suprem per salvar la Serra d’Alfaro

Per al diputat Lluís Torró la desprotecció d’aquest paratge és fruit d ela negligència del Consell

07/06/13 09:30 – País Valencià – C. Moreno

email protegit

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida, Lluís Torró, ha explicat que la desprotecció de la Serra d’Alfaro per part del TSJ de la Comunitat Valenciana (que permet la construcció d’un parc eòlic molt contestat per la ciutadania) és fruit de “la negligència i la mala fe del Consell.

D’altra manera no s’entén que no hagen acomplit els requisits de donar audiència a l’empresa i que no hagen presentat el recurs corresponen en temps i forma davant el Tribunal Superior de Justícia, ni que hagen ocultat la informació als ajuntaments afectats i al veïnat.

Torró assegura no entendre en absolut la deixadesa amb que ha actuat la Conselleria, permetent l’anul·lació de la declaració de Zona d’Especial Protecció per a les Aus. “Al final haurem de sospitar que hi ha alguna cosa més perquè si només es tractés d’un error no hagueren ocultat la informació durant mesos”.

El portaveu adjunt de la formació d’esquerres, anuncia que presentarà un seguit de preguntes a Isabel Bonig (consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient) per tal de conèixer quin ha estat la gestió de la seua conselleria iper interessar-se com ha estat possible aquesta desídia en la gestió i com pensa resoldre el problema.

El diputat assegura que “encara hi ha temps per aturar una intervenció que seria definitiva a la Serra d’Alfaro. El Consell ha de recórrer al Suprem la decisió del TSJ i, de tota manera, si es tracta d’un error de formes en la tramitació de la ZEPA, l’expedient es pot tornar a iniciar amb la seguretat, aquesta vegada, de complir escrupolosament la legalitat”.

“Si no actua ràpidament el Consell —diu Torró— haurem d’entendre que el PP recolza els interessos de la multinacional i no els interessos dels veïns i veïnes i el patrimoni del conjunt del País Valencià”.

El Punt Avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s