2013.07.03. Nota de prensa

  La Coordinadora acodeix a una festa de Quaretondeta a agafar signatures per defendre Alfaro

La Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat ha iniciat ja la seua campanya d’estiu de recollida de signatures per tal de defendre la serra d’Alfaro amb el lema Salvem Alfaro.

Hem de recordar que recentment s’ha conegt una sentencia del TSJ que li lleva la condició de ZEPA (Zona d’Especia Protecció per a les aus) a la serra d’Alfaro perquè l’empresa EYRA, adjudicatària dels molins de vent en la zona 14 i que està participada al 100% per la constructora de Florentino Pérez va interposar en 2009, just després de què s’aconseguira la protecció legal de la serra, un contenciós per un defecte de forma. I el més sorprenent és que en gener del 2013 ha guanyat eixe contenciós, però no per a què es subsane el defecte de forma sinó desprotegint la serra i enretirant la ZEPA que és una figura legal europea.

Com que molta gent de la que va firmar en 2004 a dia de hui no està actiu en les noves tecnologies i la nova campanya de signatures està penjada a través de la plataforma www.change.org (es pot conèixer l’enllaç a la página web www.zona14.org) som conscients de què eixa gent no sabrà com signar aquesta volta. Per això, durant l’estiu volem moure’ns pels diferents pobles de la comarca per tal de, amb un portàtil anar replegant eixes signatures.

Hem començat aquest dissabte en Quatretondeta on s’organitzava un concert al que van assistir nombrosos ciutadans anglosaxons i molts nadius de Quatretondeta. Un 50% d’eixa gent no tenien correu electrònic (imprescindible per a signar en change) i ara, la Coordinadora els crearà un correu electrònic i anirà picant ls dades recollides en Quatretondeta per a què tothom tinga accés a la reivindicació. A més de la clàssica venda de samarretes, la Coordinador va arreplegar quasi un centenar de signatures.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s