2015.03.10.Pàgina 66. (Les Associacions li demanen explicacions a Bonig per la planta de compostatge en Penàguila)

Les Associacions li demanen explicacions a Bonig per la planta de compostatge en Penàguila

 Asseguren que no està en el Pla de Sanejament.

El Rentonar i la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat, que junt als veïns afectats de Benifallim, Benilloba i Penàguila estan lluitant activament per la no implantació de la projectada Planta Compostatge a la localitat de Penàguila li han mostrat el seu malestar a la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, per la ubicació de la planta.

A més, li exigeixen el compliment del Pla Director de Sanejament de la Comunitat Valenciana.

Aquest Pla contempla cinc noves plantes de tractament de compostatge en unes ubicacions concretes, donant-se el cas que encara cap de les cinc s’ha construït mentre. Per altra banda, des de les Associacions asseguren que es pretén començar a construir la planta de compostatge de Penàguila que no està contemplada en el Pla i per tant, quedaria, irregularment, al marge de qualsevol tipus de planejament territorial.

Fa unes setmanes, aquestes associacions es van dirigir al vicepresident del Consell, Jose Ciscar, Conseller de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua per a sol•licitar-li més informació sobre el projecte i encara no han rebut resposta. Malgrat, des de les Associacions han manifestat que en el Ple de les Corts, Císcar va dir que en el seu Conselleria no tenien constància d’aquest projecte.

http://pagina66.com/not/99811/les-associacions-li-demanen-explicacions-a-bonig-per-la-planta-de-compostatge-en-penaguila/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s