2015.03.11.Nota de prensa. (Tots els regidors de Penàguila menys l’alcalde rebutgen la Planta de tractament de fangs)

Tots els regidors de Penàguila menys l’alcalde rebutgen la Planta de tractament de fangs

L’alcalde s’ha abstés, a pesar que el 17 de febrer va declarar a la premsa “estar totalment en contra del projecte”

El ple es va celebrar ahir 10 de març amb una concorreguda assistència de veïns (uns 25), donada la preocupació i l’extraordinari interès que l’assumpte de la Planta de Fangs de Depuradora havia tingut en tota la població i en els pobles veïns.

El text, aprovat per tots els regidors, excepte pel Sr. Alcalde, assenyala que:

“L’ajuntament de Penàguila, conscient dels perills i problemes  que podria donar instal·lar una planta de les característiques de la qual parlem (semblant a les del municipi valencià de Calles) i del rebuig prou estés del veïnat d’aquestos pobles (i els) nostres veïns, rebutja la instal·lació d’una planta de compostatge de fangs i residus de depuradores d’aigües o qualsevol infraestructura associada al tractament de residus sòlids urbans en el nostre terme municipal”.

En concret, els punts aprovats van ser:

“-El rebuig de qualsevol acció que puga afavorir a algú per a promoure la instal·lació d’una planta de compostatge de fangs de depuradora.

Informació a qui corresponga (associacions i persones a l’assemblea) de la determinació de l’Ajuntament a oposar-se a la dita instal·lació de forma clara i contundent.

-El trasllat d’aquest acords a les institucions esmentades anteriorment”.

L’alcalde, en el Plenari, va dir que “s’abstenia a causa dels rumors que pel seua feina, era una part afectada i que ja hi havia fet suficients manifestacions públiques sobre aquest tema”. Aquestes declaracions, lluny d’aclarir la seua postura i tranquil·litzar a la població, encara van deixar més en evidència la posició de l’alcalde, ja que els veïns segueixen sense entendre com es pot rebutjar la planta davant la premsa i abstenir-se en la celebració del Plenari Extraordinari de l’Ajuntament i dubten del paper que ha exercit en tot aquest assumptePenàguila a 11 de març de 2015

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s