2015.03.18.Pagina 66

Página 66 18.03.2015

La Coordinadora d’Estudis Eòlics i el Rentonar presenten queixes al Síndic per la planta de compostatge

Parlen d’un misteriós projecte, sense cap documentació oficial

La Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat i l’Associació El Rentonar han presentat diferents queixes al Sindic de Greuges del País Valencià respecte al projecte de la planta de compostatge de Penàguila.

Aquestes queixes han anat dirigides a l’Ajuntament de Penàguila, Mancomunitat El Xarpolar, Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, per segons han explicat al comunicat “ens expliquen què està passant en aquest misteriós projecte, del que cap organisme oficial manifesta saber res i del que no hem pogut obtindre cap documentació oficial, però que tot apunta a que existeix i que s’haguera portat endavant de no ser per la proposta ciutadana en contra que no s’esperaven”.

Finalment han aclarit que “la planta de compostatge de Penàguila es un projecte il·legal, poc respectuós amb el medi ambient, d’ubicació arbitrària. Es vam dirigir en el seu dia a la Conselleria de Territori, Infraestructures i Medi Ambient i a dia de hui no hem rebut resposta alguna”.

http://pagina66.com/not/99943/la-coordinadora-d-estudis-eolics-i-el-rentonar-presenten-queixes-al-sindic-per-la-planta-de-compostatge/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s