2015.03.25. Nota de prensa

4ª Assemblea del moviment ciutadà de rebuig a la Planta de tractament de fangs de depuradora

4ª Asamblea del movimiento ciudadano de rechazo a la Planta de tratamiento de lodos de depuradora

Dissabte que ve, 28 de març, a les 18 hores, en la Casa de Cultura de Benilloba es celebrarà la 4a Assemblea del moviment ciutadà de rebuig al suposat projecte de construcció a Penàguila d’una infraestructura per a l’assecat i tractament de fangs de depuradora per a una població de 600.000 habitants.

En aquesta reunió de portes obertes es farà un balanç dels últims esdeveniments i s’analitzarà la situació actual que sembla indicar la fi d’una figurada maquinació sense sentit que respondria a l’interès d’uns pocs, i seria contrària a l’interès general que ha de tutelar tot projecte d’infraestructures públiques.

L’acte, obert a tot ciutadà interessat, està sent organitzat per la plataforma de veïns units en defensa dels pobles, a més de Rentonar i Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat (CEEC), que porten mesos lluitant contra el projecte d’instal·lació d’una planta d’assecat i tractament de fangs a Penàguila.

Així mateix han expressat el seu interès a participar en aquesta reunió oberta Mª Fernanda Sanz i Carlos Barrachina, alcaldes de Benilloba i Benifallim respectivament que, en escrits en resposta a les associacions en defensa del territori abans esmentades, han expressat el seu rebuig a la suposada planta de fangs de depuradora en el terme de Penàguila. Seria desitjable comptar amb la presència de Carlos Blanes, President de la corporació municipal de Penàguila, l’abstenció del qual no va impedir que aquest organisme declarés el seu rebuig a l’abjecte pla en un recent Ple Extraordinari.

Amb l’objectiu d’informar a la ciutadania i estimular la seua reflexió i participació en un tema de gran rellevància per als veïns dels pobles de Benifallim, Benilloba i Penàguila, CEEC i Rentonar han creat i distribuït centenars de pòsters i fullets informatius.

4ª Asamblea del movimiento ciudadano de rechazo a la Planta de tratamiento de lodos de depuradora

El próximo sábado, 28 de marzo, a las 18 horas, en la Casa de Cultura de Benilloba se celebrará la 4ª Asamblea del movimiento ciudadano de rechazo al supuesto proyecto de construcción en Penàguila de una infraestructura para el secado y tratamiento de lodos de depuradora para una población de 600.000 habitantes.

En dicha reunión de puertas abiertas se hará un balance de los últimos acontecimientos y se analizará la situación actual que parece indicar el fin de una figurada maquinación sin sentido que respondería al interés de unos pocos, y sería contraria al interés general que debe tutelar todo proyecto de infraestructuras públicas.

El acto, abierto a  todo ciudadano interesado, está siendo organizado por la plataforma de vecinos unidos en defensa de los pueblos, además de Rentonar y Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat (CEEC), que llevan meses luchando contra el proyecto de instalación de una planta de secado y tratamiento de lodos en Penáguila.

Asimismo han expresado su interés en participar en esta reunión abierta Mª Fernanda Sanz y Carlos Barrachina, alcaldes de Benilloba y Benifallim respectivamente que, en escritos en respuesta a las asociaciones en defensa del territorio antes mencionadas, han expresado su rechazo a la supuesta planta de lodos de depuradora en el término de Penáguila. Sería deseable contar con la presencia de Carlos Blanes, Presidente de la corporación municipal de Penáguila, cuya abstención no impidió que dicho organismo declarase su rechazo al abyecto plan en un reciente Pleno Extraordinario.

Al efecto de informar a la ciudadanía y estimular su reflexión y participación en un tema de gran relevancia para los vecinos de los pueblos de Benifallim, Benilloba y Penáguila, Ceec y Rentonar han creado y distribuido centenares de posters y folletos informativos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.